sport shoes online blog sport shoes online blog .

sport shoes online blog

den slags rejse top kvalitet attraktiv med hensyn

De særlige håndtasker desuden hjælpe støtte den særlige boot med en enorm niveau. De særlige hånd tasker er normalt noget stort - vi har bemærket, at omkring en hel situationer - forståelse, virker at være en hjælp aspekt også. Den særlige mere solidt EVA cupping under høje hæl og også mellemfoden endvidere stopper særlig glat hukommelse skum kommer fra producerer for meget tendens.

Selvom Vomero 11 alligevel omhandler at blive understøttende boot som følge af ry med hensyn til Focus Oxygen håndtasker www.runnerbutik.com/kaishi-run-dame-c-2_73_75.html samt mere solidt EVA fundament, den særlige V-10 fornemmede ekstremt meget mere udvalgt og plantet.

Sammenfattende kan det særlige Vomero 11 være en superlativ blanding af glat støddæmpning og også lydhørhed, den slags rejse top kvalitet attraktiv med hensyn til mere tid værker. Det er en udlejning gå om slags inde Nike playbook; den særlige Pegasus rejste kommer fra glat (V30) for at være i stand til selskab (31), samt Vomero 10 ville også. Vi er klar til at gætte den om kort tid blive indført Pegasus treogtredive vil sandsynligvis vise sig mere smidig i forhold til 33.

Under hensyntagen til fodballen forudindtaget støddæmpning, den særlige Vomero 11 er en fantastisk støvle med hensyn fodballen strejkende som sult efter at få en glat rejse nedenfor. Lige nu er der ikke flere sko eller støvler, som omfatter denne originale syndikering vedrørende mellemsål stødabsorbering. Den typiske marked sædvanlige, kan være en glat høj hæl, sammen med stødabsorbering tilspidset ned ad bakke med en mere solid fodballen.

Lad os tale om nogen lidt forskelligartet materiale. Kunne være Vomero 11 nogen 'fast' polstring boot, da Nikes trailing-striber-of-light markedsføring og reklame indebærer?

Inde i vores mening, hvor omrids kan være en langt bedre passer til din Vomero 10 i forhold til det virkelig er til dine 11. Talrige elementer i den særlige Vomero 11 s mellemsål allerede tilbudt særlige glatte terapi, og også det meste af tiden, mere fast boot kan føle hurtigere sammenlignet med en glat én.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۱ مهر ۱۳۹۵ساعت: ۰۹:۵۹:۲۰ توسط:Csurka موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :